Toimitusehdot

Vähän yhteisistä pelisäännöistä:

Työn suorittaa Tmi Sepätär Johanna (Johanna Nyqvist) Y-tunnus: 2795238-6. Tmi Sepätär Johanna on arvonlisäverovelvollinen ja kuuluu kaupparekisteriin.

Hevosen omistajan tulee kertoa kengittäjälle hevosen mahdollisista pahoista tavoista, jotka vaikuttavat kengitystyön suorittamiseen (mm. vetopaniikki) ja hevosen todetuista, jaloissa olevista sairauksista. Kengittäjä pyrkii aina selvittämään myös mm. liikevirheitä, jotta kengitystyön arviointi johtaisi hevoselle edulliseen lopputulokseen. Jos hevonen on kipeä tai muutoin mahdollisesti kovin hankala kengittää, on hevonen parempi rauhottaa kengitykseen. Jos hevosella on erityistarpeita kengityksen suhteen, mm. ohjeet/ rtg-kuvat eläinlääkäriltä tai klinikan sairaskengittäjältä ovat tervetulleita. Tarpeen niin vaatiessa konsultoitaessa käytetään apuna kuvia/rtg-kuvia.

Kengityspaikan toivotaan olevan pohjaltaan tasainen ja riittävästi valaistu. Lisäksi sääsuojan on oltava riittävä (katto ja vähintään 3 seinää). Poikkeustapaukset sovitaan erikseen ja vaativammista oloista voidaan laskuttaa erikseen.

Irtokengät ja muut kengityksen jälkeen ilmenevät ongelmat käsitellään tapauskohtaisesti. Ensisijaisesti yhteys hevosen viimeksi kengittäneeseen henkilöön ennen kolmannen osapuolen puuttumista asiaan. Reklamaatiot koskien laskutusta tai palvelua 7 vuorokauden kuluessa palvelun (kengityksen) toimittamisesta.

Asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ja hinnaston suullisen tai kirjallisen sopimuksen syntyessä tilaajan ja palveluntarjoajan välillä. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muutoksiin toimitusehdoissa tai hinnastossa.